A dat O AVERE pe o pereche de OCHELARI și a găsit în cutie și o cremă albă, cu care și-a dat pe mâini în fiecare zi. Când a consumat crema, s-a îngrozit: nu era pentru mâini?! Ce efect a avut?

DJ Wanda plătește mii de euro pe ochelari, iată ce a pățit ea cu o pereche foarte scmpă!

Toate fetele din lumea mondenă plătesc o căruță de bani pentru haine, genți și poșete de firmă, dar DJ Wanda plătește zeci de mii de euro pe ochelari. Încă din copilărie purta ochelari și avea probleme de vedere, dar la vârsta de 2 ani și opt luni ea s-a operat și medicii au spus părinților că își va pierde vederea dacă nu îi va purta.

În copilărie era numită aragaz cu patru ochiuri dar între timp nevoia ei s-a transformat în pasiune care a devenit la rândul ei o obsesie ce trebuie menținută cu mare efort financiar. DJ Wanda a declarat: ,,Sunt ochelari și de 20 de lei, dar eu am ridicat stacheta m-am dus departe… “.

Colecția ei este impresionantă, deține 40 de perechi pentru care a plătit mii de euro, iar Wanda spune că fiecare pereche de ochelari este îngrijită foarte bine de când i s-a întâmplat ceva groaznic cu cei mai scumpi ochelari pe care îi deține.

Respectivii ochelari sunt de fildeș, au încrustații de aur și au costat… Nici mai mult nici mai puțin decât 2000 de lire! Materialul este atât de sofisticat și de pretențios încât producătorii îl vând împreună cu o cremă, la fel de scumpă ca și ei, cu care Wanda unge ochelarii ei prețioși în fiecare zi.

Totuși, mirosul cremei a sedus-o din prima secundă, și după o vreme a folosit-o drept unguent de mâini, drept urmare ochelarii care valorau o avere s-au crăpat datorită neglijenței stăpânei lor.

,,Am fost aragaz cu patru ochiuri, a fost numită în tot felul, dar am ajuns la concluzia că aragazu’ e șmecher“, a declarat Wanda.

Sursa: dj-wanda.com

Iat-o pe Wanda cu ochelari în stil Harry Potter:

dj-wanda-ochelari

loading...
loading...