A ajuns la spital urlând de durere, îl ustura urechea atât de tare că nu mai putea suporta! Medicii au avut șocul vieții lor când au văzut ce era în el: ,,Domnule, sunt 26, cum ați trăit cu ei aici?”

Când dormim insectele sunt libere să ne atace trupurile fără ca noi să fim conștienți de asta. Uneori descoperim înțepături când ne trezim, dar nu ne aducem aminte cum ne-am ales cu ele cu o noapte în urmă. Ceea ce a descoperit acest om când s-a trezit a fost cu siguranță șocul vieții lui!

Un bărbat cunoscut în presă sub numele de Li, a ajuns de urgență la un spital din Provincia Guangdong, în sudul Chinei, după ce avea simptome ciudate: disconfort și mâncărime într-o ureche, însă medicii au avut la rândul lor un șoc atunci când au descoperit motivul mâmcărimii sale: 26 de gândaci își aveau casa în urechile lui!

Folosind un otoscop electric, medicii au reușit să se uite în urechea omului – și spre oroarea lor, ceva se uita înapoi la ei. Se pare că o femelă gândac se strecurase în urechea lui și decisese să facă 25 de gândăcei chiar acolo…

Yang Jing, medicul care l-a tratat pe bărbat, a povestit pentru televiziunea TVS: ,,Am văzut o formă care semăna cu o insectă, îi bloca canalul auditiv complet.”

Din fericire, însă, medicii au reușit să scoată toți gândacii și să îi spele urechea lui Li. Se spune despre gândaci că sunt printre puținele creaturi care ar supraviețui unei explozii nucleare , în plus sunt capabili să supraviețuiască fără hrană timp de luni întregi.

gandaci

CITEȘTE ȘI:

A simțit că mișcă ceva în urechea lui, dar nu a mers la medic și și-a rugat prietenii să-l ajute. I-au turnat apă în ureche și când au văzut ce iese de acolo, au rămas cu gura căscată! Uite ce avea bărbatul în corpul lui

Curajul dar și inconștiența unui bărbat au uimit mii de oameni pe internet. Omul a simțit de ceva vreme că ceva i se mișcă în ureche, și în loc să meargă la un control la medic, el a apelat la ajutorul prietenilor. Aceștia au luat un pahar cu apă și au turnat lichidul direct în urechea bărbatului. Au tot turnat, până în momentul în care, din urechea prietenului lor, și-a făcut apariția un păiajen.

Cu ajutorul unei pensete cosmetice, oamenii au scos imediat insecta și l-au aruncat. Momentul a fost surprins în imaginile de mai jos! Atenție, scenele pot avea un puternic impact!

Iată cum s-a rezolvat problema ciudată a acestui om care a ales să nu apeleze la ajutor specializat, ci să se descurce singur, cu ajutorul unor amici de nădejde în care avea, desigur, maximă încredere:

loading...
loading...