A ajuns acasă mai devreme, voia să-i facă o surpriză, dar a aflat cel mai murdar secret al soției când a intrat în dormitor: „Cum am putut fi atât de orb? M-ai distrus pe viață!”

Un soț a primit șocul vieții în momentul în care, dorind să îi facă o surpriză soției, a ajuns mai devreme acasă. Nu știa, însă, că viața avea să i se schimbe radical!

Bărbatul a intrat în dormitorul conjugal și a aflat ceva care-l va marca pentru totdeauna și va schimba viața amândurora. Soțul observase că în ultima perioadă femeia se cam distanțase de el, în plus, începuse să și se aranjeze mai mult, avea mereu părul coafat.

Dacă își putea imagina că soția îl poate înșela, nu i-a venit să creadă în momentul în care a intrat în cameră că bărbatul cu care aceasta era infidelă era chiar fratele lui!

„Încă locuiesc cu soţia mea, când o văd cu fiicele noastre îmi vine să plâng. Sunt distrus, nu cred că vom mai avea un viitor împreună. M-am gândit că a început să îi placă alt bărbat dar nu am crezut nicio secundă că ar putea fi vorba chiar de fratele meu”, a spus bărbatul pentru The Sun, citat de antena3.ro.

Sursa: antena3.ro

CITEȘTE ȘI: 

Au găsit un elefant orb și surd, încuiat, bătut și chinuit timp de 73 de ani de stăpân! Ce a făcut sărmanul animal când a înțeles că e liber a dat fiori tuturor. Dumnezeule, nimeni nu credea că e posibil!

Este foarte trist faptul că până și acum, animalele devin foarte des victimele cruzimii oamenilor. De exemplu, mulți elefanți sunt puși la munci grele, alteori cei care se autointitulează stăpânii lor îi folosesc drept atracții turistice. Dar mai există și oameni care încearcă să le ajute pe aceste animale minunate, ei vor ca abuzurile să înceteze.

Acest elefant în vârstă de 73 de ani a fost foarte norocos că a fost salvat de către acești indivizi cu inimă mare. La fel ca mulți alți elefanți, Sookjai a fost obligat să trecă prin ani întregi de abuz. Și-a pierdut ochiul fiindcă stăpânul ei a folosit un baston cu cârlig pentru a o dresa, în plus, acum Sookjai e și surdă.

Totuși, în cele din urmă ea a avut o șansă să scape. Mulțumită Fundației Salvați Elefanții, ea a fost eliberată. Însă a fost o sarcină grea aceea de a o muta într-un loc nou. Oamenilor le-au trebuit peste 20 de ore pentru a o transporta într-un loc unde sunt duși elefanții salvați.

Însă acum Sookjai poate fi un simplu elefant; sărmanul animal este fericit să facă primii pași către libertate. După mulți ani în care a avut o viață îngrozitoare, ea merită tot ce e mai bun. Sărmanul elefant a plâns în timp ce era salvat, după 73 de ani de chin. Reacția lui a făcut înconjurul lumii și a schimbat, măcar puțin, percepția asupra animalelor. Iată un material video despre povestea elefantului care a plâns când era eliberat, după 73 de ani de torturi:

 

loading...
loading...