8 accesorii pentru telefon utile atunci când călătorești

Oriunde mergem, indiferent de distanța pe care o avem de parcurs, telefonul ne este tovarăș de drum. Vorbim cu ceilalți, îl folosim pentru a găsi o adresă sau un taxi în timp util, dar și pentru a ne trece timpul mai repede atunci când avem de parcurs un drum mai lung.

De aceea, atunci când vine vacanța, ar trebui să fii pregătit cu cele mai importante accesorii pentru telefon, pe care să le iei după tine. Desigur, primul pas este să-ți protejeze telefonul de posibile lovituri. Pentru asta, poți alege huse de telefon de la Carrefour, unde vei găsi produse potrivite pentru orice model de smartphone. Ne e bine să te rezumi însă la o simplă husă. Pentru o vacanța așa cum îți dorești, ar fi bine să fii pregătit și cu alte accesorii, care se vor dovedi cât se poate de utile.

Carcasă impermeabilă

Pentru o vacanță la plajă, la piscină sau dacă mergi într-o zonă mai ploioasă, ai neapărat nevoie de o carcasă impermeabilă, care să-ți protejeze telefonul în totalitate. Acest accesoriu îl poate feri inclusiv de nisipul ce poate intra în telefon, iar fotografiile și videoclipurile ies perfect.

Un încărcător pentru toate telefoanele

Atunci când mergi într-o călătorie cu familia poți lua un încărcător ce permite conectarea prin USB a cel puțin 3 dispozitive simultan. Acest lucru se poate realiza datorită porturilor diferite pe care le are acesta.

Suport pentru avion

Drumurile cu avionul pot fi foarte plictisitoare, motiv pentru care o clemă de prindere a telefonului de scaunul vecinului din față este ideală în orice moment. Se poate monta ușor și îl poți lua cu tine oriunde, pentru a nu mai fi nevoit să ții telefonul în mână atunci când vrei să te uiți la un video sau la un film.

Adaptor universal

În funcție de țara în care mergi, prizele pot fi diferite. De aceea, vei avea nevoie de un adaptor universal, care are toate mufele necesare oriunde ai merge. Fie că mergi în SUA, Marea Britanie sau Germania, adaptorul te va ajuta să folosești prizele fără probleme. De asemenea, acesta conține și porturi USB, prin care să poți încărca sau conecta la curent diversele dispozitive pe care le ai și mai ales telefonul.

Husă de agățat la gât

Nu să stai mereu cu telefonul în mână, iar de cele mai multe ori turiștii preferă să îl țină în rucsac. Ca să nu fi o pradă ușoară pentru hoții de buzunare, ar fi mai bine să ții telefonul la gât. Cum poți face acest lucru? Cu ajutorul unei huse speciale de tip săculeț, care se prinde după gât. În plus, în acest fel vei auzi imediat când sună telefonul sau primești un mesaj și vei putea folosi gadgetul foarte repede, ori de câte ori îți dorești.

Suport pentru mașină

Dacă mergi într-o călătorie cu mașina, un suport pentru telefon este absolut necesar. Nu ca să tastezi în timp ce conduci, ci pentru a avea o vizibilitate cât mai bună în cazul în care ai nevoie de GPS. Dacă îl ții pe picioare sau îl ține pasagerul din dreapta în mână, vei fi tentat să te uiți destul de des la el și să nu mai fii atent la drum.

Un selfie stick sau un trepied

Acestea sunt cele mai utile accesorii pe care le poți lua cu tine într-o călătorie, pentru a putea face poze cât mai bune. În cazul în care călătorești sigur sau vrei o fotografie cu grupul, ele te vor salva. Trepiedul funcționează prin conexiune wireless, deci poți avea parte de cele mai reușite poze.

Baterie externă

De ce să stai mereu cu stresul că ți se va descărca telefonul, dacă poți lua cu tine o baterie externă oriunde ai merge? În acest fel te poți folosi de telefon mai mult timp, fără teama că vei rămâne fără baterie în cel mai nepotrivit moment.

O husă, un suport, un trepied, acestea sunt accesorii utile în orice călătorie, prin urmare nu uita să le treci pe listă atunci când îți faci bagajul!

loading...
loading...