7 luni i-a spus soțului că e însărcinată dar când a găsit-o într-o baltă de sânge i-a zis că a avut un avort spontan și că a tras apa după bebeluș! O zi mai târziu doctorii l-au sunat și l-au anunțat ceva înfiorător! Uite ce făcuse femeia și de ce a ajuns în pușcărie:

Totul s-a petrecut în Lawrence County, Alabama, S.U.A.,  iar povestea aceasta este aceea a unei femei care a mers dincolo de orice limită a cruzimii doar pentru a-și păstra partenerul. 

Autoritățile au fost șocate atunci când au auzit povestea Anitei Parker, în vârstă de 43 de ani. Iată ce s-a întâmplat: într-o dimineață, atunci când iubitul ei plecase deja la serviciu, Anita l-a sunat și i-a spus să se grăbească să vină acasă pentru că a suferit un avort spontan, asta după ce timp de 7 luni îi spusese bărbatului că este însărcinată.

Bietul om, care crezuse tot ce-i spusese, a plecat de la serviciu panicat și când a ajuns acasă și-a găsit partenera de viață într-o baltă de sânge. Femeia i-a spus că a tras apa după bebelușul lor care se născuse mort.

Bărbatul a dus-o imediat la spital unde medicii au spus că ea nu a fost niciodată însărcinată, dar că își umfla stomacul cu aer pentru a părea gravidă când soțul ei era acasă.

Priviți-o pe această femeie:

anita-parker

Dar de unde venise sângele? Îndată ce s-au întors acasă, bărbatul nu-și putea găsi câinele, un chihuahua, dar atunci când a mers la pubela de lângă casă l-a găsit mort și stors de sânge: femeia omorâse câinele și îi luase sângele pentru ca mica ei scenă de avort spontan să pară mai realistă!

În prezent Anita este în custodia poliției și poate ieși din închisoare doar atunci când va plăti cauțiunea de 7.000 de dolari.

loading...
loading...