5 sporturi extreme la modă anul acesta

Sezonul cald se apropie, așadar poți începe să-ți faci planuri de vacanță. Dacă anul ăsta ți-ai propus să îți faci amintiri speciale, să te bucuri de experiențe inedite și să te distrezi fără griji, notează-ți cele 5 sporturi extreme pe care este recomandat să le încerci măcar o dată în viața.

Nu va exista secundă în care vei regreta senzațiile tari, în special dacă ești o persoană pasionată de adrenalină. În cazul în care pur și simplu vrei să știi cum este să simți pe propria piele emoția sporturilor extreme, fă-ți curaj și pregătește-te să experimentezi fiecare clipă la cote maxime. Vei simți că trăiești, iar inima o să-ți bată fericită!

Iată ce sporturi extreme sunt la modă anul acesta!

1. Off road

Este, poate, cel mai la îndemână sport, în special dacă ai un SUV. O astfel de mașină nu a fost construită pentru a-și petrece toate zilele pe asfalt, așa că găsește un teren bun de explorat și pornește în căutarea adrenalinei. Bineînțeles, pentru o experiență sigură și plăcută, trebuie să-ți echipezi autovehiculul cu un set de cauciucuri off road. Dacă nu deții un SUV, poți căuta locuri specializate unde care poți fi pasagerul unei ture distractive de off road.

2. Parașutism

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să plutești printre nori și să admiri lumea de sus? Ei bine, poți trăi pe pielea ta senzația de a sări în gol (acompaniat, bineînțeles, de un parașutist profesionist) dintr-un avion aflat la o înălțime de aproximativ 3000 de metri. Pune-ti pe listă să încerci măcar o dată saltul cu parașuta, în special pentru că vei avea parte de sprijin din partea instructorului cu care vei sări. Cu siguranță nu vei regreta!

3. Rafting

Visezi la o supradoză de adrenalină? Atunci raftingul e sportul perfect pentru tine! Această activitate încărcată de energie a căpătat recent extrem de multă popularitate. Este un sport unic, ce îți va da un boost de bună dispoziție și-ți va face, fără doar și poate, vacanța de neuitat.

4. Karting

Dacă iubești mașinile și viteza, trebuie musai să încerci kartingul. Propune-le prietenilor din gașcă să ți se alăture și parcurgeți împreună un traseu ce îți va asigura necesarul de senzații tari din acest an. Vei dori cu siguranță să repeți experiență cât mai curând!

5. Bungee jumping

Acest sport este ideal pentru persoanele care-și doresc să simtă emoțiile adrenalinei la cel mai înalt nivel. Mai nou, există și în România câteva locații unde poți practica această activitate, printre care se numără Barajul Vidraru și Cheile Rasnoavei.

loading...
loading...