5 sfaturi pentru un decolteu care să se facă remarcat

Decolteul este prima zonă care atrage privirile, de aceea, dacă vrei să te faci cu adevărat remarcată, trebuie să scoți în evidență tot ce ai mai frumos, iar pentru zona decolteului ar fi bine să acorzi o atenție deosebită. Decolteul este primul care arată semnele îmbătrânirii, dar și faptul că, poate, natura nu a fost prea generoasă cu tine. 

Din fericire, există soluții foarte eficiente pe care le poți folosi, ca să ai și tu un decolteu impecabil, pe care bărbații îl vor admira, iar femeile îl vor invidia. Îți prezentăm în acest articol câteva ponturi prin care poți pune în valoare această zonă a corpului, cu adevărat seducătoare.

1. Folosește un demachiant delicat pentru decolteu

Poate o să ți se pare ciudat, dar zona decolteului trebuie îngrijită diferit de restul corpului. Prin urmare, nu folosi un gel de duș obișnuit atunci când pe speli în această zonă, ci utilizează un demachiant mai delicat, preferabil pe bază de aminoacizi, cum este cel pe care îl folosești și pentru față. Pielea decolteului este la fel de fină ca tenul, de aceea necesită o îngrijire deosebită.

2. Hidratează bine zona decolteului

Deoarece pielea decolteului este mai delicată și mai subțire ca în alte zone de pe corp, trebuie să acorzi mai multă atenție pentru hidratarea ei corectă. De aceea, îți recomandăm să folosești zilnic o cremă mai nutritivă, concepută special pentru zona decolteului sau o cremă de față. Acestea conțin mai mulți nutrienți și au o textură mai bogată ca o cremă obișnuită pentru corp.

Dacă pielea decolteului tău are nevoie de mai multă fermitate, poți folosi un ser special, pe care să îl masezi după duș, pe pielea încă umedă. Serul pentru fermitate trebuie masat cu mișcări circulare, pornind dinspre sâni spre umeri şi apoi de la baza gâtului spre bărbie.

3. Folosește un produs exfoliant

La fel ca tenul, pielea decolteului tău are nevoie de o exfoliere regulată, delicată. Folosește un produs blând, pe bază de acizi din fructe. Nu folosi exfolianți prea agresivi, abrazivi, deoarece aceștia pot deshidrata pielea. Ține cont că pielea din zona decolteului are mai puține glande sebacee, prin urmare este mai predispusă la uscare.

4. Ascunde imperfecțiunile

Pielea delicată a decolteului este expusă frecvent la soare și din această cauză pot să apară pete sau chiar coșuri. Ca să ascunzi aceste mici probleme, poți folosi un fond de ten și tehnicile de machiaj pe care le cunoști deja și le folosești pentru față. Un machiaj corect aplicat poate ascunde chiar și primele semne ale îmbătrânirii, primele riduri și va conferi decolteului tău aspectul la care ai visat. 

Poți folosi și puțină pudră autobronzantă, pe care să o aplici de la osatura pieptului spre sâni. Dacă vrei să atragi și mai mult atenția și să ai un decolteu luminos, poți masa pe piele câteva picături de ulei de corp.

5. Poartă un sutien potrivit

Pentru un decolteu impecabil, alegerea sutienului potrivit este condiția de bază! Dacă porți un model sau o măsură care nu ți se potrivește, vei avea dureri de spate, pieptul tău va arăta nenatural, iar în plus crește riscul de apariție a ridurilor în zona decolteului, pentru că pielea este strânsă prea tare.

Există soluții eficiente, chiar dacă natura nu a fost prea generoasă cu tine, iar sânii tăi nu arată prea bine. În acest caz, poți recurge la o operație de ridicare a sânilor, care îți va permite să te bucuri de un decolteu seducător la orice vârstă, indiferent ce fel de sutien vei purta. Mai mult, vei putea chiar să renunți complet la sutien, dacă îți dorești mai mult confort și libertate! Intervențiile de ridicare a sânilor sunt sigure și eficiente, dacă sunt realizate de medici cu experiență, iar riscurile sunt minime.

Ține cont de aceste sfaturi, urmează-le și bucură-te de un decolteu irezistibil, la orice vârstă!

 

loading...
loading...