5 sfaturi esențiale pentru a face profit la pariurile live

Businessman hand with watch pointing something against blue matrix and codes

Pariurile live pot aduce un profit consistent destul de rapid, însă nu fără o strategie pe termen lung. Oricât de inspirat te-ai considera, trebuie mereu să iei în calcul și perioadele nefaste pe care le vei traversa, fără doar și poate. Pentru a evita cele mai comune greșeli atunci când joci la pariuri live, este indicat să respecți o serie de sfaturi, din care următoarele sunt esențiale.

 

Primul și cel mai important sfat are legătură cu gestionarea bugetului. Atunci când ai timp limitat la dispoziție pentru a paria pe o anumită piață sau o anumită linie, e vital să știi din start ce sumă investești și să nu aplici un “algoritm aleatoriu”. Jucătorii care mizează fără vreun tipar bine stabilit dinainte au toate șansele să-și piardă bugetul de pariuri atunci când se află într-un “downswing”. O serie proastă face parte din viața oricărui parior și poate fi depășită doar cu multă inteligență în gestionarea bankroll-ului. Oricât de sigur ai fi pe un pariu, nu este o idee bună să mizezi toate câștigurile acumulate.

 

Iată un exemplu edificator: Cupa Africii 2010 a marcat un moment memorabil din istoria fotbalului. Angola, care era și țara-gazdă, conducea cu 4-0 pe Mali atunci când mai erau 11 minute de joc. Un student britanic s-a hotărât să facă rapid un mic profit ”sigur” (44 £), așa că și-a pariat toți banii de bursă, £4,400, pe victoria Angolei, la o cotă de 1.01. Spre groaza sa, Mali a revenit în meci și a marcat patru goluri la rând pentru o remiză “ca la teatru”, 4-4.

 

Această întâmplare combină primul nostru sfat cu cel de-al doilea: niciodată nu trebuie să pariezi banii pe care nu ți-i poți permite să-i pierzi și care nu sunt destinați jocurilor de noroc. Astfel de acțiuni ar putea avea consecințe negative asupra vieții tale de zi cu zi și, în cele din urmă, ai putea întâmpină probleme grave.

 

Pentru a câștiga la pariuri, trebuie să știi pe ce mizezi. De aceea, pe lângă o analiză proprie a evenimentului sportiv, ar fi indicat ca, în zilele în care ai de gând să pariezi, să arunci o privire și pe site-urile ce oferă pronosticuri pariuri. Un alt punct de vedere, de regulă mult mai avizat în cazul site-urilor de top, poate fi de folos atunci când te decizi asupra unui deznodământ și îți vei da seama dacă merită cu adevărat să investești bani pe un anumit rezultat la live. Tot la acest capitol intră și sfatul cu numărul patru, o regulă “de aur” a pariurilor live, care spune că mereu trebuie să te uiți la meciurile pe care mizezi. Statisticile sunt deseori înșelătoare și nu spun realitatea din teren. Mai potrivit ar fi să urmărești meciul pe care vrei să pariezi live pe stadion, la TV ori pe net.

 

Respectarea celor patru sfaturi de mai sus duce automat la o mai bună gestionare a pariurilor live, iar acest lucru te va ajuta să iți crești șansele de câștig.

 

 

 

 

loading...
loading...