5 lucruri pe care le poti face doar cu buletinul

Statutul de adult vine la pachet cu o multime de griji si de responsabilitati, insa pe de alta parte ofera si multe facilitati de care, copil fiind, nu te poti bucura de unul singur. De foarte multe ori stresul cotidian caracteristic vietii de adult ne distrage atentia de la lucrurile frumoase si distractive pe care le poti face doar pentru ca ai depasit varsta majoratului. Astfel ca, iti propunem 4 idei de activitati interesante pe care le poti face…doar pentru ca ai buletin!

1. Poti vizita Europa

De departe cel mai bun mod de a-ti utiliza buletinul este sa calatoresti. Legislatia iti permite sa treci granitele tarii cu buletinul, fara sa ai nevoie de pasaport, astfel ca poti ajunge in orice tara din Europa. Acesta este un mare avantaj pe care ti-l ofera faptul ca detii o carte de identitate, asa ca profita de asta!

2. Poti solicita un credit

Un alt lucru pe care il poti face cu buletinul si de care s-ar putea sa fie nevoie destul de des in parcursul vietii tale de adult tine de imprumuturile financiare. Exista foarte multe institutii financiare nebancare care acorda credite in limita a cateva mii de lei. Cunoscute ca si credite rapide cu buletinul, acestea se pot contracta in doar cateva ore, bineinteles, doar pe baza cartii de identintate si a unui extras de cont necesar pentru virarea banilor.

3. Poti inchiria biciclete, ski-uri, terenuri de sport

Cine a zis ca viata de adult este plictisitoare? Exista o multime de modalitati de a distra si care sunt posibile doar pentru ca ai buletin! De exemplu, centrele de inchiriere de biciclete, barci, ski-uri etc. solicita clientilor cartile de identitate, sub forma unei garantii. In plus, daca ai buletin, convoaca-ti prietenii la un meci de tenis, de fotbal sau orice alt sport preferati si inchiriaza cel mai apropiat teren doar pentru voi.

4. Poti face un card de cumparaturi

Cu siguranta ca ai auzit despre cardurile de cumparaturi, care au devenit atat de populare. Marile magazine ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona lucrurile necesare prin carduri de cumparaturi, oferindu-le acestora diverse facilitati (rate fara dobanda, rate fixe etc). Cu buletinul poti beneficia si tu de un astfel de card, la orice institutie bancara.

Spor la shopping!

5. Iti poti dovedi identitatea

Bineinteles, scopul principal al unui buletin este acela de a-ti dovedi identitatea. El furnizeaza datele tale personale, asa cum ar fi numele, adresa, data nasterii dar si multe altele. Tocmai acest lucru face ca buletinul sa iti fie util atunci cand vrei sa achizitionezi anumite produse care sunt interzise minorilor. Mai mult decat atat, prezentarea buletinului iti va permite accesul in locatii in care nu este permisa intrarea persoanelor care inca nu au implinit 18 ani, asa cum sunt cluburile sau jocurile de noroc.

loading...
loading...