4 motive pentru care sa te apuci de fotografie

 

Fotografia nu este pentru oricine si nu oricine poate sa manuiasca un aparat foto profesional. Si asta deoarece acesta nu este un simplu telefon mobil. Tehnologia este diferita si la cea dintai, cu siguranta, este mult mai complexa. Cu toate acestea, oricine poate patrunde in tainele artei fotografice, daca isi doreste si persevereaza pe tot parcursul invatarii.

 De ce sa te apuci sa faci fotografie?

Nu putini sunt fotografii care au inceput sa fotografieze din pura intamplare. Sansa de a pune mana pe un aparat foto poate fi imboldul de care aveai nevoie sa iti dai seama ca a face poze inseamna o pasiune. Gabriel Comanescu, un fotograf cu experienta in domeniu, este unul dintre cei pentru care fotografia nu a fost o optiune ci o alegere, inca de cand si-a cumparat primul aparat foto. Iar pentru multi fotografia a devenit un hobby complementar jobului sau un job in sine.

Care sunt motivele reale pentru care sa incerci fotografia?

  1. Poti castiga bani din propriul hobby

Primul lucru vizat de aproape toate persoanele care se apuca de fotografie este pornirea unui business remunerat, ceea ce este destul de realist. Cu cat descoperi mai mult arta fotografierii si cu cat promovezi mai mult pozele pe care le faci, vei putea deveni un fotograf avizat. Totul depinde de tine. Investeste timp, construieste totul cu pasiune, motivatie si hobby-ul va deveni curand propria afacere.

  1. Ai sansa sa vezi locuri noi – calatoresti

Un lucru pozitiv pe care il ai atunci cand incepi un business in acest domeniu este ca ai sansa sa vezi multe lucruri. Calatoria face parte din drumul tau in acest business. Fie ca trebuie sa onorezi un eveniment cu talentul tau, fie ca vrei sa iti construiesti un propriu album cu fotografii, esti mereu chemat la drum.

  1. Descoperi noi oameni si locuri

Un motiv destul de intemeiat ca sa te apuci de fotografie este conexiunea pe care poti sa o creezi cu oamenii. Faptul ca intalnesti, interactionezi si cunosti diferiti oameni va contribui foarte mult la personalitatea ta si, implicit, la activitatea ta sociala. Nimic nu se compara cu feedbackul venit de la oameni si la increderea pe care iti o da in tine.

  1. Iti dezvolti creativitatea

Un lucru foarte important in acest domeniu este creativitatea. Daca nu o ai la inceput, o sa reusesti sa iti o dezvolti pe parcurs. Fotografia iti da ocazia sa explorezi multe dintre capacitatile tale intelectuale, iar creativitatea este una dintre ele. Formele, culorile, texturile, jocurile de lumini sunt principalii factori care “te ajuta” sa rafinezi acest atribut.

Ai zeci de motive sa incepi sa cochetezi cu fotografia. Noi te indrumam sa inveti de la cei mai buni experti.

loading...
loading...