4 caracteristici ale panourilor cu LED-uri de calitate

Ai hotărât să cumperi un panou publicitar electronic pentru afacerea ta, dar nu știi cum poți alege dintre ofertele de pe piață cea mai performantă și avantajoasă opțiune? Ai ajuns unde trebuie, pentru că ești pe cale să afli care sunt cele mai importante patru caracteristici ale panourilor cu LED-uri pe care trebuie să le urmărești, înainte de achiziție. Iată ce trebuie să știi despre soluțiile de afișare de calitate!

Au componente de cea mai înaltă calitate

Toate reclamele luminoase SmarSoft sunt realizate din componente de calitate, atent verificate, care poartă semnătura unor branduri recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai performante din categoria lor de produse, așa cum este cazul OSRAM și Broadcom. La asamblarea acestora sunt folosite cele mai puternice LED-uri, care oferă o claritate specifică mesajelor proiectate. În plus, inovația tehnologică ce stă la baza creării panourilor cu LED ridică aceste afișaje electronice la standarde care pot întâmpina orice exigență.

Au o vizibilitate crescută în orice moment al zilei

Atunci când vine vorba despre panouri cu LED, vizibilitatea acestora de la distanțe mari joacă un rol extrem de important. Practic, această caracteristică reprezintă principalul atribut al unor afișaje performante, care pot fi ușor observate pe timpul nopții, dar mai ales în perioada zilei, când lumina naturală este puternică, iar panourile cu LED de slabă calitate pot păli în calea razelor soarelui. SmarSoft Electronic creează de la zero doar soluții de afișaj electronic performante, pentru care temperaturile exterioare sau starea vremii nu sunt niciodată un impediment. Îmbrăcate în carcase de aluminiu eloxat, acestea pot fi simplu de identificat chiar și de la zeci de metri distanță.

În plus, posibilitatea de reglare a intensității luminii cu ajutorul unui soft intuitiv este o altă caracteristică a panourilor cu LED care poartă semnătura SmarSoft. Astfel, în funcție de dorințe sau nevoi, mesajele proiectate pot apărea mai intens pe suprafața afișajelor, oferind potențialilor clienți o claritate a informațiilor transmise, indiferent de anotimp sau moment al zilei.

Pot fi ușor de programat

Și dacă tot am menționat prezența unui soft ușor de utilizat în spatele LED-urilor puternice, nu putem trece mai departe fără a menționa un alt avantaj al panourilor electronice de calitate. Indiferent de mesajele sau animațiile care se doresc a fi proiectate, acestea pot fi simplu de controlat, prin intermediul unui calculator aflat în locația în care a fost montat afișajul cu LED-uri. Grație acestei caracteristici, clienții afacerii tale pot fi informați în timp real despre posibilele reduceri, lichidări de stoc sau oferte, care se updatează din câteva click-uri. Așadar, investiția într-un afișaj cu LED programabil este o necesitate pentru un business de succes!

Beneficiază de o garanție prelungită

Timpul este cel mai bun controlor al calității, pentru că acesta nu minte niciodată. Spre deosebire de produsele de origine asiatică, ce nu beneficiază de nicio garanție, panourile cu LED de la SmarSoft se bucură de o durată de viață de cel puțin zece ani de la data montării, cu promisiunea că acestea vor lumina la fel de puternic pe toată durata utilizării lor. Producătorii români garantează o performanță ridicată a reclamelor electronice și pun la dispoziția clienților mai multe specificații dintre care aceștia pot alege.

Afacerea pe care o reprezinți are nevoie de un panou publicitar electronic, pe care acum îl poți crea după bunul plac, folosind experiența vastă și tehnologia de ultimă generație pe care echipa SmarSoft Electronic o utilizează în crearea celor mai perfomante reclame luminoase.

loading...
loading...