3 motive ca să alegi Grecia ca destinație de vacanță în 2018

Grecia este tărâmul misterelor, locul din care au pornit atâtea mituri și legende, poveștile care ne-au atins pe fiecare dintre noi în copilărie. Ca adult, Grecia devine o opțiune importantă de luat în calcul în planificarea vacanței, tocmai pentru că te poate face să te simți din nou capabil să miști lumea din loc, ca atunci când erai copil și credeai în toate poveștile spuse de părinți, bunici sau profesori.

Dacă 2017 a fost un an greu pentru tine, plin de muncă, stres și obstacole pe care le-ai depășit, poate că 2018 e anul potrivit să începi să te pui pe tine pe primul loc. E foarte posibil ca principala cauză pentru care te simți extenuat(ă) este lipsa unor pauze luate la momentele potrivite.

De cele mai multe ori, munca îți acaparează atenția și te determină să uiți de bunăstarea corpului tău. Mai mult, dacă ești și pasionat(ă) de ceea ce faci, e posibil să uiți să îți iei o pauză! În furtuna de productivitate, tensiune și stres pe care o trăiești în anumite perioade este aproape imposibil să te oprești.

Ca să eviți supra-solicitarea, e necesar să îți planifici din timp pauzele pentru un an întreg. Propune-ți să ai cel puțin două vacanțe de câte minim o săptămână fiecare (5 zile lucrătoare) pe anul viitor. De asemenea, e important să eviți zgomotul, agitația și aglomerația și să alegi destinații de vacanță unde te poți detașa de cotidian. Deși există mai multe variante dintre care poți alege, azi îți propun să descoperi (sau să redescoperi) Grecia. pregătiți? Să începem!

  1. Ofertele Early Booking de nerefuzat

Grecia este o destinație de vacanță foarte căutată de către balcanici. Agențiile de turism pregătesc în fiecare an pachete pentru cei care doresc să își reîncarce bateriile pe meleagurile elene. Rezervă până la 31 decembrie o cameră într-unul dintre hotelurile grecești puse la dispoziție de agenția Travel Planner care îți face o propunere de oferte Early Booking Grecia 2018 de nerefuzat! Ai parte de reduceri de până la 30% din prețul normal al unei vacanțe la peste 50 de hoteluri dacă rezervi din timp o cameră prin intermediul agenției. Nu-i așa că sună bine? Îți poți planifica un concediu în Grecia de pe acum, cu mult mai puțini bani decât dacă ai plăti pe ultima sută de metri și, mai mult, te asiguri că nu te vei îngropa în muncă în anul care vine.

  1. Peisajele splendide

Doar dacă te uiți pe geam în această perioadă a anului te va cuprinde fie nostalgia verii, fie nerăbdarea de a trece cât mai repede iarna și a merge în vacanță. Marea, insulele, plaja, căsuțele grecilor sunt doar câteva elemente constitutive ale unui peisaj pe care îl poți vedea la vară, zi de zi, timp de o săptămână. Bineînțeles, poate cel mai frumos moment pe care îl poți trăi în Grecia este apusul soarelui. Sub lumina muribundă a soarelui, peisajele Greciei sunt și mai frumoase. Dar mă opresc aici.Te las pe tine să descoperi!

grecia 3

  1. Mâncarea delicioasă

Bucătăria mediteraneana este la ea acasă în Grecia. Fiecare zonă are specificul ei și te invit să le descoperi pe rând. Ospitalitatea grecilor combinată cu peisajele și prețurile convenabile la mâncare te vor ajuta să te bucuri de fiecare experiență culinară în parte. Pe lângă mersul la restaurante, sfatul meu ar fi să mergi și în piețe și să cauți măslinele care îți plac sau fructele preferate. Nu te opri până când nu ai gustat din toate! Doar așa vei descoperi ce îți place și te vei cunoaște mai bine printr-o experiență diferită, într-o țară străină.  

 grecia 1

În final, nu uita că ofertele Early Booking Grecia 2018 ale agenției Travel Planner sunt valabile numai până la 31 decembrie. Începând cu 1 ianuarie, prețurile nu vor mai fi la fel de mici. De asemenea, dacă îți planifici din timp concediul, poți fi sigur(ă) că nu vei rata vacanța la care deja visezi în 2018. Nu uita, timpul tău liber nu poate fi ocupat de nimeni altcineva dacă tu îți dorești altceva pentru tine. Un 2018 pe cinste!

loading...
loading...