3 modele de fotoliu pe care le vei adora

Când vine vorba despre alegerea unui fotoliu, ar trebui să pui accent în primul rând pe rezistență și confort, iar ulterior pe aspectul estetic. Un fotoliu bine ales te va invita pur și simplu să te așezi pe el. Dacă te orientezi spre o piesă de calitate, aceasta îți poate oferi un nivel ridicat de confort, întreținere minimă și o durată de viață îndelungată. 

Înainte să alegi un anumit tip de fotoliu, ar fi bine să te gândești exact ce s-ar potrivi mai bine în livingul tău sau în dormitor, din ce material să fie cadrul și care este tapițeria cel mai ușor de întreținut. Având în vedere că piața de profil îți pune la dispoziție o gamă extrem de variată de tipuri și modele de fotolii, trebuie să știi care sunt cele mai confortabile și rezistente. Iată trei tipuri de fotoliu pe care cu siguranță le vei îndrăgi și care se vor ridica la nivelul așteptărilor tale.

1. Fotoliul extensibil

Este o soluție ideală dacă vrei o piesă de mobilier pe care să poți sta confortabil, dar și pe care să te poți dormi. Altfel spus, fotoliul extensibil combină estetica unui fotoliu clasic cu funcționalitatea unui divan. 

Acesta poate fi extins ori de câte ori ai nevoie și poate servi ca pat pentru copii sau pentru musafirii care rămân la tine peste noapte. Este multifuncțional și extrem de util, mai ales pentru o familie numeroasă. În cazul acestui tip de fotoliu, este important să acorzi un plus de atenție calității, mai ales mecanismului de extensie. Sistemul trebuie să fie ușor de utilizat, sigur și foarte rezistent, pentru nu se defecta după doar câteva utilizări.

2. Fotoliul puf

Acesta este un model aparte de fotoliu, destul de nou pe piață, însă deja extrem de apreciat, mai ales de către copii și adolescenți. În general are formă de pară, vine în numeroase culori și se încadrează perfect în spațiul de relaxare din locuință. Este foarte potrivit atunci când vrei să te relaxezi citind o carte, privind la televizor sau jucând diverse jocuri. 

Fotoliul din puf este perfect pentru dormitor sau pentru camera copilului. Dacă te atrage un astfel de model, poți comanda un fotoliu para de la Fabricadepufi.ro, în diverse culori și dimensiuni.

Acest fotoliu este foarte ușor de întreținut, datorită husei care poate fi detașată și curățată rapid în mașina de spălat. De asemenea, materialul textil este impermeabil, rezistent la ultraviolete și poate fi utilizat inclusiv în afara casei. Un alt plus este faptul că, fiind un fotoliu sac umplut cu bile de polistiren, este foarte ușor de manevrat și de mutat în orice loc îți dorești.

3. Fotoliul pentru masaj

Este unul dintre cele mai dorite fotolii, datorită sistemului de masaj inclus. Cele mai performante modele oferă funcții de masare pentru fiecare zonă a corpului în parte: spate, gât, brațe, umeri, picioare și zona lombară. Bineînțeles, cu cât sistemul este mai complex, cu atât crește și prețul, iar investiția va fi considerabilă. Poți opta și pentru modele mai simple, implicit mai ieftine, însă sistemul de masare va fi limitat.

Așadar, dacă vrei să cumperi un fotoliu și nu te-ai hotărât ce să alegi, poți opta cu încredere pentru unul dintre tipurile prezentate mai sus, care oferă nu doar confort și rezistență, ci și un raport calitate-preț corect.

loading...
loading...