,,250 de copii au fost frământați până la moarte de mașini de făcut pâine iar bărbații au fost copți în cuptor” – o mamă face mărturisiri INCREDIBILE

Fiul lui Alice Assaf a fost bătut și împușcat fiindcă a fost numit George. Ea spune că extremiștii ISIS i-au luat cu asalt orașul și i-au omorât pe toți creștinii. Alice spune că fiul ei a fost ucis cu brutalitate deoarece i se spunea George și refuza să se identifice cu numele lui de origine musulmană.

Assaf pretinde că ISIS a măcelărit creștinii din Siria în modul cel mai brutal posibil: copii au fost băgați în mașini de făcut pâine, unde au fost mestecați până au murit, pe când bărbații au fost copți în cuptor. Ea mai spune că grupul terorii a venit în urmă cu doi ani în orașul ei natal din Siria ucigând atât adulți cât și copii.

Alice mai spune și că și-a implorat fiul să își schimbe numele, dar el a refuzat, așa că a fost bătut până a murit de militanții ISIS. Femeia a povestit totul unei organizații care își propune să îmbunătățească respectarea drepturilor omului în regiune. Se pare că mama și fiul s-au refugiat în casa unei cunoștințe de religie musulmană care i-a trădat.

,,Mai târziu am auzit că militanții au luat șase bărbați puternici care lucrau la brutărie și i-au băgat în cuptoare, apoi i-au ars de vii. După aceea au prins 250 de copii și i-au frământat ca pe aluat în mașina de făcut pâine a brutăriei. Ultimele cuvinte ale fiului meu au fost: Nu vreau să mă ascund. Tu ai fost cea care m-a învățat să urmez spusele lui Hristoscei care mă neagă în fața oamenilor, pe aceștia îi voi nega eu în fața Raiului“.

La plecare, ISIS a pus mine explozive peste tot, inclusiv în chiuvetele de la bucătărie, conform lui Ole Solvang, director al Human Rights Watch.

masina-copt

loading...
loading...